tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kansainvälisissä tunnelmissa!


Aamu alkoi leirien viileimmissä merkeissä. Pakko oli kaivaa lisää vaatetta päälle! Muistakaa tuoda tarpeeksi vaatteita sekä kumisaappaat ja sadevaatteet leirille mukaan!

Lippu nostettiin, joka aamuiseen tapaan, salkoon. Mutta yhtäkkiä näytelmäporukka ilmestyi kun tyhjästä ja äiti yritti tarjoilla maksalaatikkoa ja lapsi sanoi yök ja kuoli ja poliisi tuli paikalle ja hautausurakoitsia mittasi lapsen ja sitten sanottiinkin jo poikki! Mitä tapahtui?!

  Arto oli kiltti ja ripusti pari riippumattoa lasten iloksi! Niissä kaikki viihtyivät koko päivän...
Sitten lähettiinkin viemään yllätyksiä postilaatikolle. Ja kappas postimies Pate kurvasi juuri samaan aikaan koulun pihalle, saimme ihan itse laittaa kirjeet postiauton takakonttiin. :)


Ruuan jälkeen alkoi päivän kivoin juttu, nimittäin Kansainvälinen aarrerata. Rasteja oli 6, kaikilla mantereilla oli erilaisia tehtäviä.Euroopassa Pauline kysyi visaisia kysymyksia kaupungeista, ruuista ja muista Eurooppaa koskevista aiheista. Afrikkassa lähdettiin metsästämään Leijonaa, Ampun laulun tahdittamana. Ja löytyihän se Tina leijona aina lopuksi...


 Pohjois-Amerikassa kaadettiin tölkkejä villin lännen tyyliin. Heinä hatut taisivat pestä muut joukkueet 4pisteen voitolla.Aasiassa kerättiin riisiä tikuilla eli makarooneja pyykkipojilla. Aika määrän kerättävää Emmi olikin järjestänyt, nopeimmalta joukkueelta aikaa kului viitisen minuuttia tehtävän suorittamiseen.Antarktiksella joukkueet joutuivat hihtämään samoilla raskailla suksilla. Kahdessa minuutissa ei kovin pitkälle ehditty. :)Viimeisellä rastilla Etelä-Amerikassa oltiin karnevaali tuulella, lapset ja jotkut ohjaajatkin saivat hienot kasvo maalaukset. Nämä teokset tarjosivat meidän ulkomaan vaihdot Maria, Aleksandra ja Wendy.
Lisää kuvia alla.

Mahtavan hauska päivä taas takana! Huomenna mennään metsään!
<3 Amppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti