perjantai 7. kesäkuuta 2013

Sateisesta päivästä voi saada ihan mukavankin päivän...


Päivä alkoi sateisissa merkeissä, mutta silti lapset nauttivat uimisesta.:)
Pidimme leirin päättärit jo aamupäivällä koska osa porukasta oli lähdössä kotiin jo aikaisemmin. Kirjoitiimme yhdessä hauskan tarinan ja kirjallisen palautteen leiristä. Tarina kerrottiin taas kahdella kielellä, englaniksi ja suomeksi.


LEIRITARINA

Leirillä oli myrsyinen kahvi joka oli jäähtynyt, maistui pahalle. Päivä alkoi mukavasti koska sielä oli paljon eläimiä. Tina ja Turo olivat kivoja ja hauskoja, ne kaivoivat koloja rantatörmään. Leirissä oli ihmeellisiä lapsia jotka purivat ohjaajia, sitten ohjaajia alkoi ketuttaa niin he hyppäsivät jokeen. Joessa kaverit iloitsivat ja leikkivät apinoita ilman Nitaa. Puu hyppäsi kuuhun ja sielä se alkoi sataa. Silloin me hyppäsimme varpaan perään. Madot ovat ällöjä kainaloissa, ilman ketsuppia tai vaatteita, mutta ne kelpaavat Donnalle. Donnan jalat alkoivat kutista kun Arto kutitti kainaloista, mutta sitten Donna juoksi pois. Samalla hän kiipesi puuhun Paulinen bikiineissä. Siksi hän riehuu hullunlailla pimeässä.

Loppu

Tarina kirjoitettiin niin että kukin sai sanoa yhden sanan vuorotellen. Hassua tekstiä syntyi...

Välipalan teon aloitimme heti ruuan jälkeen niin että kaikki ehtivät tehdä itselleen Cupcakesit (Kuppikakut).
Keittiötätejen leivottujen mustikkamuffinssien päälle sai laittaa tuorejuusto kuorrutetta ja karkkeja. NAM!


Loppupäivä pelailtiin, uitiin, pakkailtiin tarvikkeita ja pelleiltiin (no ainakin Donna teki niin)

Kiitos kaikille mahtavasta leiristä! Oli ihan huippua! Ihanat lapset! Ihanat ohjaajat! Ihanaa ruokaa! Ihana keli! Ihanat elukat! Ensi viikolla jatketaan uuden leirin merkeissä.

Kiitämme ja kumarramme! <3 Amppu ja Pati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti