maanantai 1. kesäkuuta 2015

Uudet leirit,uudet kujeet!

Moikkelis Moi!

Niinku otsikko kertoo niin on kesä leirien aika.
Johan se vuosi meni nopeasti ja ollaan taas leirien parissa, huikeeta!
Mikäs sen parempaa kun aloittaa kesä tulemalla leirille ja nähdä vanhoja ja uusia leiriläisiä, leirimme vietetään taas Leppärannassa, parempaa leiri paikkaa tuskin on!
Perinteiseen tapaan aloitamme leirin lipun nostolla sekä tutustumis kierroksella leiriläisiin, ohjaajiin sekä leiri alueeseen.Sitten leiriläiset jaettiin 5 pienempään ryhmään, joissa he tulevat tekemään kaikenlaista leirin aikana, tämän jälkeen oli vähän vapaa aikaa, lounaan jälkeen olikin luvassa yhteistä ohjelmaa!


Sää ei ollut mikään lämpöisin mutta siitä huolimatta meidän leiriläiset tulivat kysymään "millon pääse uimaan?" siinä sai ohjaajana vähän pyöritellä silmiään ja miettiä että MITÄ!?

Kyllä niitä kalastusvuorojakin jaettiin paljon sekä soutu, mutta kun tänään tuuli erittäin paljon niin päätimme yhdessä ohjaajien kanssa että siirretään ne huomiseksi, jospa huomenna olisi lämpimämpi ja vähä tuulisempi päivä :)Tänäkin vuonna meillä on leirillä leirikoiria ja kanoja


Lounaan jälkeen meillä oli pienet kesäkisat/olympialaiset!
Leiriläiset kilpailivat omissa leiriryhmissään!
Lajeina oli erinlaisia viesteikisoja kuten pussihyppely ja rapukävely, pujottelu sekä maku kilpailu.
Pussihyppely ei ollutkaan niin helppoa kun mitä luulisi :DMakuja oli erinlaisia, eikä niitäkään ollut aina niin helppo tunnistaa


Vähän rapukävelyäPujottelussa oli vauhti päällä!!
Palkintona olikin kaikille paljon hyvää mieltä sekä iloa :)

Ensimmäinen leiripäivä on jo ohi ja hyvä mieli jäi päälle!
Huomenna onkin sitten uusi päivä ja uutta ohjelmaa luvassa :)

Huomiseen!

- Pati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti