keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Ja panoksia lentää

Moikkamoi!
Tämä leiripäivä alkoi erittäin sateisissa merkeissä, joten aamupäivä meni sisätiloissa eri pelejä pelatessa ja tupsuja tehdessä.


Ruoan jälkeen päätettiin että nyt mennään kaikki ulos
jotkut leiriläisistä halusivat mennä kalaan ja me muut ruvettiin leikkimään KAUPUNKISOTAA/LIPUNRYÖSTÖÖ! Ensin jaetaan pelaajat kahteen yhtä suureen joukkueeseen. Sitten pelialue jaetaan kahteen osaan. Ja omien alueiden välissä on "ei kenenkään maa".
Kummankin joukkueen lippu piilotetaan näkyvästi omalle alueelle.
Tavoitteena pelissä on saada toisen joukkueen lippu omalle alueelle (niin että ei jää kiinni). Jos joku vastapuolen pelaajista on toisen joukkueen alueella hänet voidaan ottaa kiinni ja laittaa ”vankilaan”. Oman joukkueen jäsen voi pelastaa ”vangin” juoksemalla ”vankilaan” ja koskettamalla ”vankia”. ”Vanki” ja pelastaja ovat turvassa kun ovat päässeet omalle puolelleen.
Kun lippu on tuotu omalle alueellee( esim sinisten) silloin sininen joukkue on voittanut pelin."sotamaalaukset" kehiin.. Tässä tekstin alapuolella meillä on urhea sinisten joukkue

Ja tämän tekstin alla meillä on huikea punainen joukkueEikun peli käyntiin...


Kun peli oli juuri saatu pelattua olikin sopivasti välipalan aika! Välipalan jälkeen kävimme vähän uimassa sekä muuta pientä puuhastelua oli loppu päivän.
Vaikka aamupäivän sää oli mitä oli niin onneksi iltapäiväksi rupesi aurinkopaistamaan ja tulihan sitä oikein kesäinen fiilis:)

Huomenna alotellaan leiripäivää Metsäpirtillä
joten tuokaas lapset sinne aamulla.

Huomiseen!

<3 Pati Ei kommentteja:

Lähetä kommentti